Свічки своїми руками26 вересня молодь с.Підгірці спільно із священиком о.Тарасом та педагогами Підгорецького НВК  за підтимки #ЛОФ та Бюро УГКЦ з питань екології обговорювали причини та наслідки тютюнопаління.

Вже не вперше в часі рукоділля у Підгірцях обговорюють актуальні для молоді питання, цього разу говорили про шкідливість цигарок. Діти, ділячись щиро,  засвідчували, що потяг до цієї шкідливої для здоров’я звички має коріння у прикладі від старших. Адже саме зразок батьків чи старших слугує причиною того, що кортить спробувати і дітям «пустити дим».

В часі бесіди молодь аргументувала, що поштовхом до куріння є бажання не відрізнятися від інших, ще одна група дітей твердила, що куріння є - ілюзією самовираження. Зрештою коли одні наводили причину куріння, інші одразу її спростовували, а відтак склалася атмосфера жвавої конструктивної дискусії, вінцем якої стало розуміння шкоди для здоров’я звички куріння.

Ну і звісно свічки, куди ж без них. Ми їх знову робили… пахучі, красиві, екологічно чисті а натуральні - з вощини.  Багато свічок, дуже багато, але ж так файно :-) їх зробити своїми руками.

Реквізити для пожертв та контакти

Адреса: вул.Грушевського 13а, с.Підгірці, Львівської обл. Україна;

Емейл: pidgirci.org@gmail.com

Телефон священника +380685052114 о.Тарас


IBAN: UA223257960000026006300499371

МФО 325796

ЗКПО 26578788

АТ "Ощадбанк" Львів.

Отримувач: Релігійна громада УГКЦ с.Підгірці, Бродівського р-ну